Meztelen felvételek terjednek Opitz Barbiról: volt barátja tette közzé a videót

Forrás: https://www.instagram.com/opitz.barbara/ -
közlemény meztelen videó visszaélés Opitz Barbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Opitz Barbi volt barátja csúnyán visszaélt az énekesnő bizalmával, és olyan felvételeket osztott meg a neten, amelyek csak kettejükre tartoztak volna. 

Elképesztően méltatlan és megalázó helyzetbe hozta Opitz Barbit a volt barátja, miután megosztott az interneten egy videót, amelyen az énekesnő meztelenül látható. Barbi egy a Blikk szerkesztőségéhez eljuttatott levélben reagált a kiszivárgott felvételekre.

Opitz Barbi Forrás: https://www.instagram.com/opitz.barbara/

"Nemrégiben közzétettek egy olyan privát videót rólam, amit bizalmi alapon küldtem el még régebben az akkori barátomnak. Sem a kapcsolatunk alatt, illetve utána sem gondoltam volna, hogy miután különváltak az útjaink, visszaél azzal a felvétellel, ami csak kettőnkre tartozott. Ezt kizárólag vele osztottam meg, mert szerettem. Értetetlenül állok azelőtt, hogy bele sem gondolt, mennyi fájdalmat okozott ezzel nekem" - kezdte az énekesnő.

"Borzasztóan megviselnek lelkileg a történtek, megrendült a hitem az emberekben. Éppen ezért döntöttem úgy, hogy beszélni szeretnék erről, mert fel akarom hívni mások figyelmét is arra, hogy legyenek óvatosak abban, kinek szavaznak bizalmat" - írta, hozzátéve, hogy akivel hasonló történik, bátran forduljon a rendőrséghez, és tegye meg a szükséges jogi lépéseket, ő is hasonlóképp fog cselekedni.

Opitz Barbi egyébként rendeszeresen megmutatja követőinek formás idomait. Legutóbbi videójában dús keblei alig férnek el felsőjében, korábban pedig falatnyi ruhában táncolt rajongóinak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.