Lebuktak! Valóban egy párt alkot Csuti és Szorcsik Viki?

https://www.instagram.com/csut.i -
párkapcsolat randi Csuti Szorcsik Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, Szabó András Csuti a napokban jelentette be, hogy szakított barátnőjével, Reginával. A szakításuk előtt már felröppentek a pletykák, hogy a kétgyermekes édesapa egy ismert magyar színésznővel melegedett össze: úgy tűnik, a hír igaz lehet, Csuti és Szorcsik Viki egy helyről jelentkeztek be a közösségi oldalukon. 

Csuti nemrég hosszabb időre elutazott egy forgatás miatt, ahol bennfentesek szerint összemelegedett a Jóban Rosszban egykori főnővérével, Szorcsik Vikivel, akinek szintén nemrég ért véget a kapcsolata.

A Blikk felkereste Csutit és Vikit is, akik cáfolták, hogy együtt lennének. Csuti a lapnak annyit mondott, hogy nehéz időszak van mögötte, próbálja a történteket feldolgozni. Csak sodródik és várja, hogy mi alakul ki körülötte.

Lebuktak! Valóban egy párt alkot Csuti és Szorcsik Viki? https://www.instagram.com/csut.i

Bár tagadják, hogy egy párt alkotnak, ma reggel egy helyről jelentkeztek be a közösségi oldalukon, mindketten a pápai tavaknál kezdték a napot. A korlátozott ideig elérhető Instagram-sztorijukban pedig mindketten közzétettek onnan egy-egy sokat sejtető képet, tették mindezt szinte egyidőben. Ez egy újabb bizonyíték lehet arra, hogy valóban randizni kezdtek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.