Felszaladtak a kilók Hosszú Katinkára: "Jó pufi lettem tőle"

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
járvány covid öltözködés Hosszú Katinka hízás smink szépség életmód mozgás sport evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig is otthonra és családra vágyott Hosszú Katinka, aki a Covid alatti zárások alatt, amikor nem úszhatott, döbbent rá, hogy nagyon hamar felszaladnak rá a kilók. 

A rendszertelen étkezés mellett az edzés hiánya is hozzájárult a Katinka számára döbbenetes tapasztalatokhoz:

"Amikor top formában voltam, akkor elképzeltem, milyen jó lesz, amikor abbahagyom, mert vékonyabb leszek, nőiesebb, mert nincs rajtam annyi izom. Jött ez a 2020-as időszak és rájöttem, hogy felszaladnak a kilók, ráadásul rá az izomra, jó pufi lettem tőle. Rosszul éreztem magam, hogy nem volt meg a rendszeresség az életemben, nem volt meg a mozgás, elkezdett fájni a hátam" - mesélte Lilu Makeup/Down című műsorában.

Hosszú Katinka Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az olimpiai bajnok úszónő többek között arról is mesélt, hogy amíg a teljes fókusz az úszáson volt, addig napi 6 órát töltött a medencében, plusz 2 órát konditeremben, a munkával töltött 8 óra volt egyúttal az énideje is, így most, amikor már nem csak az úszásra koncentrál, rájött, hogy annak a 8 órának, amikor egyedül volt és befelé figyelt, legalább egy részére szüksége van.

A ma már inkább a harmóniára törekvő Katinkának az úszás a lételeme, soha nem akarja abbahagyni, akkor sem, amikor lezárja majd profi karrierjét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.