Kísérteties hasonlóság: Ugyanaz történt II. Erzsébet halálakor, mint Andy Vajna amerikai temetése után

Andy Vajna II. Erzsébet halála Vajna Tímea II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Tímea közösségi oldalán mondta el, hogy különös hasonlóságot vélt felfedezni a II. Erzsébet halálakor és korábbi férje, Andy Vajna végső búcsúztatóján történtek között.

Szeptember 8-án este érkezett a szomorú hír, II. Erzsébet távozott az élők sorából. Férje, Fülöp herceg tavaly hunyt el, ezért is gondolták úgy sokan, hogy miután Edinburgh hercege távozott, felesége sem fog sokáig köztünk maradni.

A királynő halálakor egy szivárvány jelent meg a windsori kastály fölött, amely Fülöp herceg kedvenc lakhelye volt, és itt töltötte utolsó napjait is. Ez a csodás égi jelenség pedig nem lehet véletlen.

A hírt Vajna Tímea is megosztotta a 24 órán át látható Instagram-sztorijában. Majd különös hasonlóságot fedezett fel II. Erzsébet halálakor és korábbi férje, Andy Vajna végső búcsúztatóján történtek között.

"Nekem is ugyanez volt az amerikai temetés után, de két szivárvány"

– árulta el az özvegy, aki fotót is megosztott az égi jelenségről.

Kísérteties hasonlóság: Ugyanaz történt II. Erzsébet halálakor, mint Andy Vajna amerikai temetése után Forrás:Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.