Kitálalt Mazsi kapcsolatáról egy ismerős: "Hónapok óta együtt vannak"

Forrás: Berki Mazsi/Instagram -
halál gyász Berki Mazsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Mazsit nemrég kapták rajta egy titokzatos férfival egy szórakozóhelyen. Most kiderült, hogy ki az illető és mióta tart a viszonyuk.

Berki Krisztián idén májusban váratlanul távozott az élők sorából. Halálát követően sokan támadták Mazsit azért, mert szerintük nem gyászol megfelelően, de főként a celeb édesanyja kritizálta az özvegyet."Aki tényleg, komolyan gyászol, az nem nyaralgat Balin, vagy utána Siófokon, ahol egyébként egy pasival volt, nem jár-kel rihegve-röhögve ide-oda, nem flörtölget egy buliban valami tévéssel, és nem megy el táncikálni a tévébe" - mondta Krisztián édesanyja. Olaj a tűzre, hogy a minap kikerült az internetre egy fotó, amelyen állítólag Mazsi van. A felvételen egy férfival látható. Egy bennfentes ismerős szerint az illető egy üzletember, aki már hónapok óta egy párt alkot Mazsival.

Berki Mazsi hónapok óta nincs egyedül Forrás: Berki Mazsi/Instagram

"Vidéken él, és sikeres üzletember, van egy jól menő vállalkozása. Már korábban is ismerték egymást Mazsival a közös barátaiknak köszönhetően. Hónapok óta együtt vannak, Zoltán rengeteget segített neki a gyászban és az újrakezdésben. Jól megértik egymást, hiszen egy korábbi kapcsolatából neki is van egy kislánya" - mondta a Blikknek az ismerős, aki azt is elmondta, hogy már Balin és a Balatonon is együtt voltak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.