Leonardo DiCaprio új kedvese rég elmúlt 25 éves és gyereke is van

Forrás: AFP/Stephane De Sakutin -
Gigi Hadid Leonardo DiCaprio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre többször látják együtt a színészt és Gigi Hadid szupermodellt, ami már csak azért is érdekes, mert Leo preferenciái alapján a 27 éves szépség túlkorosnak számít, ráadásul van egy kislánya is.

A 47 esztendős Leonardo nyár elején szakított modell párjával, Camila Morrone-nal, ezzel ismét erősítette párkapcsolati statisztikáit, melyek szerint a sztár hosszú ideje nem vállalt fel 25 évesnél idősebb barátnőt. Most viszont fordulni látszik a kocka: a Daily Mail úgy értesült, hogy Leo egyre többször lóg Gigi Hadiddal, mivel alapvetően ugyanazzal a társasággal járnak szórakozni, és a jelek szerint meg is kedvelték egymást.

Gigi Hadid Forrás: AFP/Stephane De Sakutin
Leonardo DiCaprio Forrás: Getty Images/WireImage

Nemrég például egy exkluzív manhattani partin kapták őket lencsevégre, amint igen bensőséges beszélgetésbe bonyolódtak – a színész többször megérintette Gigit, a kezeit is megfogta, illetve végig közel hajolt hozzá.

Egy névtelenségbe burkolózó bennfentes szerint a két híresség tulajdonképpen már randizgat egymással, ám ezt egyelőre nem szeretnék nagydobra verni. A róluk készült képek alapján, melyeket ITT tekinthetsz meg, ez abszolút elképzelhető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.