A Vízöntőnek ideje lenne fontos kérdéseket tisztázni a párjával, a Halaknak ideje cselekedni. A Szűz jegyébe visszalépő Merkúr most mindannyiunknak fontos meglátásokat hoz.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Rengeteg intéznivalót halogattál eddig, de a mai nap nagyon jó arra, hogy mindennek a végére járj. Ma a hivatalnokok is valahogy kipihentebbek, kedvesebbek. Gyors és segítőkész ügyintézésre számíthatsz. Kezdd korán!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Valami miatt aggodalmaskodsz ma. Az aggodalom önmagában nem szül jó ötleteket is, sőt, valószínűleg akkor leszel képes a megoldásra, ha a rágódásból némileg engedsz. A csillagok szerint bízhatsz a jobb jövőben, mert erre viszont minden okod megvan!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Nem kellene mindenki orrára kötnöd azt, ami nem tartozik rájuk. Most sok tanács inkább félrevihet, vagy elmélyítheti a gondot. Higgy inkább saját magadnak! Te jobban tudod, jobban látod a helyzetet, mint a külső szemlélők.

Forrás: Thinkstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Kicsit feledkezz meg a saját problémáidról, és akkor nemcsak tisztábban, fényesebben, de mindjárt rózsaszínűbben is fogod látni a világot. Azért is, mert mindjárt jobbnak találod a magad helyzetét, ha másoknak segítesz. Arról már nem is beszélve, hogy minden jó előbb-utóbb vissza is áramlik hozzád.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma nagyon önzetlen vagy valamiben. Nemcsak önmagadért, de másokért is képes vagy küzdeni, ugyanakkor hajlasz a kompromisszumokra is. A bölcs belátás most az erősséged.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Nem kellene folyton aggodalmaskodnod. Az idő szép, és minden okod megvan arra, hogy a világ egyéb dolgait is ragyogónak lásd. Amit nem annak gondolsz, az lehet, hogy részben a gondolkodásmódod hibája. Most ezen is változtathatsz - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide.