Napi horoszkóp 2022. szeptember 23.: a Bika bízhat a jó fordulatban, az Oroszlán önzetlenül cselekszik

Forrás: Thinkstock -
asztrológia napi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Vízöntőnek ideje lenne fontos kérdéseket tisztázni a párjával, a Halaknak ideje cselekedni. A Szűz jegyébe visszalépő Merkúr most mindannyiunknak fontos meglátásokat hoz.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Rengeteg intéznivalót halogattál eddig, de a mai nap nagyon jó arra, hogy mindennek a végére járj. Ma a hivatalnokok is valahogy kipihentebbek, kedvesebbek. Gyors és segítőkész ügyintézésre számíthatsz. Kezdd korán!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Valami miatt aggodalmaskodsz ma. Az aggodalom önmagában nem szül jó ötleteket is, sőt, valószínűleg akkor leszel képes a megoldásra, ha a rágódásból némileg engedsz. A csillagok szerint bízhatsz a jobb jövőben, mert erre viszont minden okod megvan!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Nem kellene mindenki orrára kötnöd azt, ami nem tartozik rájuk. Most sok tanács inkább félrevihet, vagy elmélyítheti a gondot. Higgy inkább saját magadnak! Te jobban tudod, jobban látod a helyzetet, mint a külső szemlélők.

Forrás: Thinkstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Kicsit feledkezz meg a saját problémáidról, és akkor nemcsak tisztábban, fényesebben, de mindjárt rózsaszínűbben is fogod látni a világot. Azért is, mert mindjárt jobbnak találod a magad helyzetét, ha másoknak segítesz. Arról már nem is beszélve, hogy minden jó előbb-utóbb vissza is áramlik hozzád.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma nagyon önzetlen vagy valamiben. Nemcsak önmagadért, de másokért is képes vagy küzdeni, ugyanakkor hajlasz a kompromisszumokra is. A bölcs belátás most az erősséged.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Nem kellene folyton aggodalmaskodnod. Az idő szép, és minden okod megvan arra, hogy a világ egyéb dolgait is ragyogónak lásd. Amit nem annak gondolsz, az lehet, hogy részben a gondolkodásmódod hibája. Most ezen is változtathatsz - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.