Vitray Tamás rosszul viseli az öregedést: 51 évesen érezte, hogy bácsi lett belőle

Forrás: MTI/Czimbal Gyula -
öregedés egyedül Vitray Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vitray Tamás 89 évesen úgy érzi, hogy nehezen viseli az idő múlását.

A legendás tévés novemberben tölti be a 90. életévét. Bár úgy gondolta, nem fogja megviselni az öregedés, mégis nehezen kezeli.

"Azt hittem, bölcsen, szép csendesen tudok majd kilépni a világból, de összekuszálódva viselem" – idézi a tévést a Blikk. Hozzátette, 51 éves korában érezte azt, hogy végképp bácsi lett belőle, amikor egy külföldi utazás során egy negyvenes nő átadta neki a helyet.

Vitray Tamás Forrás: MTI/Czimbal Gyula

"Egyszer csak elkezdtek élni a változások, és ezen nem szabad megsértődni. Én legalábbis nem tudok, mert nincs kinek panaszkodnom" – tette hozzá.

Vitray Tamás 87 éves korában, 2019-ben választotta a függetlenséget, amikor elvált a feleségétől. Máig úgy érzi, hogy jó döntést hozott.

"Úgy alakult, hogy egyszerűen nem volt szabad folytatnunk, mert nem vezetett volna semmi jóra. Hogy a másik fél hogyan gondolkozott, nem tudom, mert nem kérdeztem. A legnagyobb befolyást én gyakorlom az életemre. Fontos, hogy magam döntsem el, hogy kizárólag tőlem függjön, mi történjen velem, mit kezdjek magammal."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.