Vége a találgatásoknak! Vitray Tamás bevallotta, ezért ment tönkre a házassága

Fotó: Hirling Bálint [origo] -
házasság válás Vitray Tamás Kállay Bori
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kállay Bori és Vitray Tamás tavaly váltak el. Mindenki azt találgatta, mi vezetett a három évtizedes házasság végéhez. Most a legendás tévés elárulta: nem tudta megadni feleségének, amire igazán vágyott.

Harmadszor is elvált Vitray Tamás, a sztár még 1987-ben mondta ki a boldogító igent Kállay Bori színésznővel. Ám több mint 30 év után úgy döntöttek, külön utakon folytatják. A hír sokakat meglepett, senki sem értette mi történhetett, mert egyikük sem árulta el az okát.

Vitray Tamás őszintén elmondta, mi vezetett a válásához. Fotó: Hirling Bálint [origo]

Vitray viszont a Story Magazinnak most őszintén beszélt arról, mi vezetett a váláshoz.
„Tökéletesen megértem a nőket, hogy fontosnak érzik a házasságot, hiszen ők azok, akik mindent odaadnak a választottjuknak, cserébe viszont elvárják a férfitől a biztonságot és a szerelmet. Ezt én nem tudtam megadni úgy, ahogyan kellett volna. Belátom, valószínűleg velem van baj, hogy talán egyedül érzem magam a legjobban" – árulta el Vitray.

Azt is hozzátette, semmit sem csinálna másképp az életében. Nagyon boldog, hogy van két remek fia és öt unokája.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.