Nagyot fordult a világ Varga Izabellával: ezzel foglalkozik a Barátok közt befejezése óta

https://www.instagram.com/vargaizabellaofficial/ -
Varga Izabella színésznő Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt Balogh Nórája, Varga Izabella nem tétlenkedik, mióta a sorozat véget ért. A gyönyörű színésznő most elárulta, mi mindennel foglalkozik a hétköznapokban.

Varga Izabelláról az emberek nagy részének szinte rögtön a Barátok közt és Balogh Nóra ugrik be. Nem csoda, hiszen a színésznő 23 éven át játszotta a sorozat ügyvédnőjét, így szerepe szinte eggyé vált a mindennapokkal. Amikor 2021 nyarán véget ért a sorozat, az ő életében egy igen hosszú korszak zárult le. Most a Meglepetés magazinnak beszélt arról, mit csinált az elmúlt egy évben.

Azonnal mindent akartam csinálni. Angolul tanulni, új tréningeket összerakni, utazni, kirándulni, edzeni, a szakdolgozatomhoz témát gyűjteni. Forgatni kezdtem egy filmet, aztán jött A Konyhafőnök VIP-beli szereplésem: hirtelen 24 óra alatt 48-at akartam megélni

– kezdte Izabella. A színésznő arról is mesélt, hogy visszaült az iskolapadba: belevágott az andragógia képzésbe is, és a mesterszak elvégzéséig már csak egy év van hátra.

https://www.instagram.com/vargaizabellaofficial/

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.