Szívdöglesztő fotó készült Varga Izabelláról

https://www.instagram.com/vargaizabellaofficial/ -
Varga Izabella fotó dekoltázs szívdöglesztő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évtizedeken át minden este láthatta őt a közönség, hiszen az ország egyik legsikeresebb szappanoperájának volt a meghatározó alakja. A Barátok közt-nek azonban már vége, Varga Izabella mégsem unatkozik.

A Barátok közt ügyvédnőjeként mindig elegáns, konzervatív viseletben láthattuk Varga Izabellát, aki az Instagram-oldalán közzétett fotók alapján nem gyakran szokott meztelenre vetkőzni a kamerák előtt. Teljesen most sem szabadult meg a ruháitól, de egy tőle talán szokatlan képet osztott meg, mely egészen szívdöglesztőre sikeredett.

Egymás után érkeznek a fotó alá a gratulációk, és ez lett Iza talán eddigi legsikeresebb bejegyzése az Instagramon. A dögös képet ugyanis pár nap alatt több mint 13 ezren lájkolták, és olyan ismert emberek sem hagyták szó nélkül mint Laky Zsuzsi, Jaksity Kata, vagy egykori sorozatbeli partnere, Szőke Zoltán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.