15 éve változott meg Fenyő Iván élete: mindenkitől bocsánatot kért, akit megbántott

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
D. Tóth Kriszta Fenyő Iván autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fenyő Iván élete 2007-ben változott meg. Ittasan autóbalesetet okozott, ez pedig ráébresztette arra, hogy változtatnia kell az életén.

Fenyő Iván D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában beszélt a sorsfordító élményről.

"Én 18-19 éves koromig szófogadó, szabályos jófiú voltam. A lelkem az nagyon aranyos, de közben megvan bennem a dúvad, szenvedély, és ez le volt valahol fojtva. És a főiskola környékén, utána meg közben kijött. Első cigi, első pia, és a pia elfedte a kontrollt. Akkoriban, 20 éves korom környékén még pont abbahagytam a judót is. Nem volt a küzdelem, a harc, mint a mustang, ami nem volt meglovagolva" - mondta Iván, majd az autóbalesete is szóba jött. "Olyan ébresztő volt, amitől felébredtem, de nem volt trauma. Nem volt trauma, hanem egy ébresztő pofon. Konkrétan volt ott egy felébredés élményem, mintha addig aludtam volna. Volt az ütközés, és az jutott eszembe, hogy mi történt velem? Hogy kerültem ilyen helyzetbe, amikor én mindig egy jó, tisztességes, szabálytartó gyerek voltam?"

Fenyő Ivánt az autóbalesete ébresztette rá arra, hogy változtatni kell Fotó: Szabó Gábor - Origo

Iván az elmúlt 15 évben mindenkitől bocsánatot kért, akit megbántott:

"Úgy tud az ember nem ártani, hogy minél inkább éber állapotban van és figyel. Mert nem mindig azért ártunk, mert ártani akarunk. Igazából többnyire észre sem vettem, hogy ártok. El is jött az idő, amikor késztetést éreztem arra, hogy bocsánatot kérjek emberektől és ezt kőkeményen meg is tettem. Akár telefonon, akár személyesen, sírva. Ezek mind az elmúlt tizenöt évben jöttek fel bennem. Ma pedig már az a jó, ha valami történik, nem várok a bocsánatkéréssel éveket. Észreveszem és mondom azonnal."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.