Meghalt Pokorny Lia szerelme, a színésznő azóta nem álmodik

haláleset Pokorny Lia szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pokorny Lia szerelme tíz évvel ezelőtt halt meg. A színésznő nem árult el részleteket, mindössze annyit, hogy nagyon nagy fájdalom ez a számára.

A TE döntésed című műsorban, dr. Almássy Kittinek beszélt az őt ért veszteségekről, fájdalmakról Pokorny Lia színésznő. Lia korábban már elárulta azt, hogy egy veszteségélmény miatt nem álmodik. Erre kérdezett ré a pszichológus.

"Az egy egy tíz évvel ezelőtti veszteségélmény. (...) Szerelem..." - árulta el a színésznő, majd Babicsek Bernát haláláról is beszélt.

"Az ő halála azt váltotta ki belőlem, hogy sokkal jobban kell tisztelnem az esetleges hibáimat is, mert nem véletlenül vannak velem azok a hibák. Abból táplálkozom színészként is, meg emberként is valahogy. Marha unalmas lenne az élet, ha ezek nem lennének! Bernát halála pont azt adta nekem, hogy az élet olyan törékeny! (...) Az embernek fogalma sincs arról, hogy mikor veszik el tőle azt, amiről azt gondolja, hogy így marad örökre" - mondta Pokorny Lia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.