Balhé a Nyerő Párosban: Bíró Bea és Young G durván egymásnak estek

balhé Nyerő páros Young G Bíró Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre csak forrnak az indulatok a Nyerő Párosban. A tegnapi adásban Bea és Béci ugrott egymásnak.

A balhé az egyik játék során tetőzött, amikor Bea Bécire voksolt, Sebestyén Balázs azt kérdezte tőle, szerinte ki a legkevésbé lojális férfi a versenyzők között. Miután a modell megindokolta döntését, a rapper azonnal személyeskedni kezdett, és azt mondta, Beának rosszindulatú a tekintete, mire a modell megkérte, fejtse ki a gondolatait.

"Én ezt érzem. Ahogy viselkedsz. Sok mindenben, igen. Most így igazán látom. Eddig csak gondoltam, hogy van benned ilyen, de most rájöttem, hogy van benned rosszindulat. Az a tekintet, nem csak felém, nézem, a többi játékos felé is. Sok a düh meg a rosszindulat benned" - adta meg az indoklást Béci.

"Szerintem téged tudod mi zavar? Hogy egy k*rva jó csaj vagyok, és ki merek állni a véleményemért, és meg merem mondani a szemedbe. Nem a hátad mögött. Nem a szövetségeseid által, hanem a szemedbe" - válaszolta Bea.

Innentől elszabadultak az indulatok, és szó szót követett. Bea lebunkózta Bécit, amiért az nem néz a szemébe, Béci pedig erre azzal reagált, hogy kijelentette, nem érdekli, amit a modell mond.

Tóth Szabi a miniinterjúban azt mondta, ő büszke volt Beára, hogy beleállt a helyzetbe, Törőcsik Dani azonban úgy gondolta, szerelme jobban is átgondolhatta volna, milyen stílusban veszekedik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.