Fazekas Vivien mert lépni - Molnár Gusztáv volt felesége most másokat is erre ösztönöz

Forrás: Molnár-Fazekas Vivien/Instagram -
Molnár Gusztáv Új élet válás alkoholizmus család bátorság Fazekas Vivien szakítás zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pandémia alatt hatalmasodott el az alkoholizmus Molnár Gusztávon, ami miatt felesége, Fazekas Vivien a poklot is megjárta. 

Sokáig kitartott férje mellett, de amikor az hamarabb távozott az elvonóról, és kiderült, hogy mindennek tetejében rendszeresen más nőkkel váltott erotikus üzeneteket, a fiatal feleségnél betelt a pohár: szakított a színésszel.

Molnár-Fazekas Vivien Forrás: Molnár-Fazekas Vivien/Instagram

Fizikai és lelki bántalmazásban, érzelmi zsarolásban, zaklatásban nem volt hiány Vivien életében, az elmúlt két év férje alkoholizmusa miatt számára a pokol volt. A feladott elvonókúra, más nőkkel történő üzenetváltások után a fiatal anyuka úgy döntött, elválik férjétől, ám Molnár Gusztáv döntése ellenére a nyár végéig folyamatosan zaklatta, fenyegette a ma már csak papíron feleségét.

Közben Vivien rengeteg biztató üzenetet kapott idegenektől, akik a saját történeteiket mesélték el neki.

"Akkor jöttem rá arra, hogy nem vagyok egyedül. Ez felszabadító érzés volt, ami olyan sok energiát adott, hogy spontán megszületett bennem az ötlet: elég a szenvedésből, az önsajnálatból, most aztán begyújtom a rakétákat és ezerrel belevetem magam a munkába, és természetesen a kisfiammal való közös életbe. Emellett pedig belevágok egy új projektbe is, ami a ,,Merj lépni!" nevet kapta." - mesélte el a Borsnak.

A projekt keretein belül Fazekas Vivien egy olyan közösséget hozott létre, melynek tagjai egymást bátoríthatják egy-egy komoly magánéleti döntés meghozatala előtt.

"A projekt már elindult, első körben azoknak az embereknek köszönhetően, akik levélben kerestek meg és mesélték el a történetüket. Én ezeket a sztorikat összegyűjtöm, először az Instagramon készítünk belőlük interjúkat, melyeket elérhetővé teszünk bárki számára. Ha csak egy ember is úgy érzi majd a mi történeteinket hallgatva, hogy ez neki is sikerülhet, már megérte" - mondta, hozzátéve, hogy a Groovehouse énekesnője, Judy a legnagyobb inspirálója, aki szörnyű balesete és számos műtétje után is felállt, és csodálatos karriert futott be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.