Napi horoszkóp (2022. október 14.): az Ikreknek vidám napja lesz, a Vízöntő megkönnyebbül

Forrás: Thinkstock -
napi horoszkóp horoszkóp október ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oroszlán lélekjelenlétére most nagy szükség lesz, van egy helyzet, amiben csak ő tud helytállni! Napi horoszkóp következik péntekre.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A munka önmagában most nem elég sem ahhoz, hogy elégedetté tegyen, sem ahhoz, hogy elérd a céljaid. Most többre van szükség: segítségre! Ne tarts ettől, használd a baráti kapcsolataidat! Szívesen segítenek, ha igazi barátok, és persze, ha tudnak.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Gondjaid lehetnek a kockázatos döntésekkel. A mai napon hát inkább még ne hozz fontos dolgokban döntést, és attól is óvakodj, hogy másokat nyíltan megítélj. ugyanis könnyen a saját fejedre hullhatnak vissza a kimondott ítéleteid.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Nyugtalan, de azért inkább vidám és feldobott napod lesz. Még ha egy kis hisztériával lesz is fűszerezve, a végén majd azt mondhatod, hogy minden jó, ha a vége jó. Szépen ellavírozol a kényes helyzetekben is.

Forrás: Thinkstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Váratlan telefonhívás kavarhatja fel régen kihűltnek hitt érzelmeidet. Talán egy régi szerelem, vagy barát, netán rokon emlékeztet az elmúlt időkre. Az idő pedig mindent megszépít. Még a régi ellenségeket is.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

Nagy szükség lesz ma a tisztánlátásodra, helyzetértékelő képességedre. Ne keserítsen el, hogy ezt a környezetedben egyelőre nem értékelik. Amiért ma ferdén néznek rád, holnap hálálkodni fognak neked. Csak legyél következetes!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Úgy érezheted, hogy bizonyos szempontból visszalépést kellett tenned az életedben. Pedig ez nem egészen így van: ez a visszafogottság csak átmeneti, és hamarosan megérted, hogy inkább az előrelépésednek a kulcsa, mintsem fordítva.

Kattints ide, és olvasd el a többi jegy napi horoszkópját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.