Kása Andris nem bánja, hogy kiesett: az Ázsia Expressz játékosa örömmel ül vissza a kukásautóra

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Hajsza Ázsia Expressz kukásautó játék kieső Rozs Geri Kása András Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ázsia Expressz kiesője már gyerekkorában is kukás akart lenni, így nem okozott neki szomorúságot, hogy a kiesés miatt újra felülhetett kedvenc járművére. 

Az Exatlonból már ismert Kása Andris, azaza Fater boldog, hogy részt vehetett az Ázsia Expresszben, és celebekkel együtt versenyezhetett a győzelemért. A játék nem úgy sikerült számára és Rozs Geri számára, ahogy azt szerették volna, de Fater nem szomorú.

Rozs Geri és Kása András az Ázsia Expressz sajtótájékoztatóján Fotó: Szabó Gábor - Origo

A Ripostnak adott interjúban elmesélte, hogy bár a pénteki hajszában egy darabig minden feladat flottul ment nekik, a kendőkötés és a parfümök felismerése már kicsit kifogott rajtuk. Ám az igazi akadály, mint mindig, a stoppolás volt:

"A városban stoppolás sem könnyű, sokkal nehezebb, mint a városon kívül, mert az autósoknak nyilván nincs kedvük velünk bíbelődni a dugóban, ha pedig felvesznek, akkor araszolunk" - mesélte Andris, hozzátéve:

"Amit megtanultam az egy hét alatt az az, hogy az ember minden nyelvismerettel több és több lehet. Én sajnos az alap angol szavakat sem ismertem és emiatt sokszor éreztem, hogy romlanak az esélyeink. Emberségből sokat tanultam megint, akárcsak az Exatlonok alatt".

Tehát Kása András nem keseredett el, örül, hogy visszatérhetett a családjához, akik büszkék rá, és mivel a munkája is a szerelme, az is nagy örömet okozott neki, hogy ismét felülhetett kedvenc járgányára, a kukásautóra.

"Már gyerekként is arról ábrándoztam, hogy ezt fogom csinálni. A tévézés egy jutalomjáték számomra, de nem az életem, csak egy plusz..." - magyarázta András.

A Geri-András duót a hajszában a Csekka-Kata és a Darinka-Ernő páros győzte le.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.