Nánási Pál biztos volt abban, hogy emberrablás áldozatai: ez történt Ördög Nóra családjával Jordániában

emberrablás Nánázsia nánásiék Jordánia Ázsia Expressz Nánási Pál Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén is követte a család ördög Nórát az Ázsia Expressz forgatására, ahol a műsorvezető férje, Nánási Pár a Nánázsia vlogra készített videókat a műsor kulisszatitkairól. De nem indult zökkenőmentesen a kaland. 

A család két nappal a forgatások kezdete után ment Ördög Nóra után, és ugyan a Jordániába érkezésük rendben ment, a forgatási helyszínre már nem volt olyan könnyű útjuk.

Nánási Pál, Ördög Nóra Forrás: Nánási Pál, Ördög Nóra

A családért egy sofőr érkezett a reptérre, ám mint kiderült, nem számított annyi csomagra, amennyivel a fotóművész, a két gyerek és a dadusuk érkezett. Mivel a férfi az angolt olyan akcentiussal beszélte, hogy a megértése annak ellenére is nehézkes volt, hogy Nánási beszéli a nyelvet, nem igazán értették, amikor sofőrjük lehajtott az autópályáról és megállt egy mellékúton.

„Tulajdonképpen nem értettem... egyszerűen elmondta hússzor, hogy mi fog történni, de egyáltalán nem értettem. Szerencsére nem lettünk elrabolva" - mondta el a vlogban, hozzátéve: „...volt egy pillanat, amikor azt gondoltam, hogy ez az utolsó napom" - írja a Ripost.

Mint kiderült, a mellékútra egy másik, nagyobb autó érkezett, amivel tovább vitték a családot, így végül Nánási Pál és gyermekei biztonságban célba értek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.