Idén is követte a család ördög Nórát az Ázsia Expressz forgatására, ahol a műsorvezető férje, Nánási Pár a Nánázsia vlogra készített videókat a műsor kulisszatitkairól. De nem indult zökkenőmentesen a kaland. 

A család két nappal a forgatások kezdete után ment Ördög Nóra után, és ugyan a Jordániába érkezésük rendben ment, a forgatási helyszínre már nem volt olyan könnyű útjuk. 

Nánási Pál, Ördög NóraForrás: Nánási Pál, Ördög Nóra

A családért egy sofőr érkezett a reptérre, ám mint kiderült, nem számított annyi csomagra, amennyivel a fotóművész, a két gyerek és a dadusuk érkezett. Mivel a férfi az angolt olyan akcentiussal beszélte, hogy a megértése annak ellenére is nehézkes volt, hogy Nánási beszéli a nyelvet, nem igazán értették, amikor sofőrjük lehajtott az autópályáról és megállt egy mellékúton.

„Tulajdonképpen nem értettem... egyszerűen elmondta hússzor, hogy mi fog történni, de egyáltalán nem értettem. Szerencsére nem lettünk elrabolva" - mondta el a vlogban, hozzátéve: „...volt egy pillanat, amikor azt gondoltam, hogy ez az utolsó napom" - írja a Ripost.

Mint kiderült, a mellékútra egy másik, nagyobb autó érkezett, amivel tovább vitték a családot, így végül Nánási Pál és gyermekei biztonságban célba értek