Britney Spears ezúttal Selena Gomeznek szólt be: egy 6 évvel ezelőtti beszéd miatt

Forrás: AFP/Valerie Macon -
vita Selena Gomez Britney Spears beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Britney Spears csúnyán kritizálta közeli barátnőjét, Selena Gomezt, egy már azóta törölt Instagram-bejegyzésben.

"Szóval legközelebb, ha meglátom, hogy valaki egy nagy költségvetésű videóklipben nyalókákat szopkod, miközben arról mond beszédet, hogy szégyenteljes, ha a nők a testüket mutogatják, szeretném elmondani neki, hogy ne legyen álszent, mivel nyalókákat szopogat, miközben a hatalmas költségvetésű álmai válnak valóra..." - írta Britney az alábbi fotó mellé korábban. A szöveget azóta törölte.

A kommentelők úgy gondolják, hogy Britney Selena Gomez 2016-os American Music Awardson elmondott beszédére célzott, amikor az énekesnő arról beszélt, hogy többre értékeli a külsőnél a belső értékeket, és nem a testét szeretné látni a nőknek az Instagramon. A nyalókázás pedig Gomez és a Blackpink közös, 2020-as klipjére utalhat.

A kialakulóban lévő konfliktus már csak azért is különös, mivel Gomez nyáron még ott volt Britney esküvőjén, ezért nem tudni, mi válthatta ki az énekesnőből a haragot, pláne ennyi év távlatából - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.