Megdöbbentő videó terjed Katy Perryről a neten: súlyos betegség állhat a háttérben

betegség katy perry Bell-parézis koncert szem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katy Perry az egyik koncertjén a kezével próbálta kinyitni önálló életre kelt szemét. Sokan azzal gyanúsították meg, hogy igazából egy cyborg.

Az énekesnő Las Vegas-i fellépésén döbbenetes jelenetnek lehettek szemtanúi a rajongók. Az énekesnő egyik szeme úgy csukódott le, mintha egy roboté lenne, és hiába próbálja kézzel kinyitni, nem jár sikerrel.

Egyesek azt gondolták, hogy a furcsa jelenet a koncert része, mások szerint Katy egy cyborg. A valóság azonban ennél sokkal szomorúbb: a Marca híre szerinte Bell-parézis nevű betegség állhat a háttérben. A betegség miatt az arcizmok néha nem működnek megfelelően.

Harry herceg és Orlando Bloom jó barátságot ápolnak, melynek révén párjaik, Meghan Markle és Katy Perry is megismerkedtek egymással. A hölgyek viszonyát azonban 2018 óta mérgezi egy óvatlan megjegyzés, melyet az énekesnő tett a hercegné menyasszonyi ruhájára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.