Molnár-Fazekas Vivien képtelen volt megbocsátani Molnár Gusztáv hűtlenségét

Forrás: Molnár Gusztáv -
Molnár Gusztáv elvonó Molnár-Fazekas Vivien válás barátság új kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Fazekas Vivien a végsőkig kitartott az  alkoholproblémákkal küzdő Molnár Gusztáv mellett, aki hosszú ideig tartotta őt terrorban, de a megcsalást már képtelen volt megbocsátani.

"Megsemmisültem nőként. Itt már nem volt visszaút, mert ez számomra megbocsáthatatlan volt" – mondta Vivien a Story magazinnak arról, hogy mit élt át, amikor megtudta, férje hűtlen volt hozzá. Hozzátette, Molnár Gusztáv családja és barátai is mellette álltak, és sokat segítettek neki az utóbbi időben. Így történt meg az is, hogy ebből a baráti társaságból talált párra.

Molnár Gusztáv Forrás: Molnár Gusztáv

Októberben derült ki, hogy Viviennek új párja van, akiről mint kiderült, volt férje egyik gyerekkori barátja. A férfival hónapokig csak beszélgettek, majd fokozatosan egyre közelebb kerültek egymáshoz. Molnár-Fazekas maga akarta elmondtani Gusztávnak, hogy új kapcsolata van, volt férje azonban csak nevetett, amikor felhívta a hírrel.

"Biztos létezik betyárbecsület meg íratlan szabályok, de nem ebben az esetben. Ő évek óta belelátott a házasságunkba, mindig próbált erősíteni minket, de sok csúnya dolognak is a tanúja volt, és eljön az a pont, amikor már nem tudod elnézni a másik gyarlóságait. És igen, ezek után már biztos nem lesznek legjobb barátok" – mondta Vivien.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.