Berki Mazsi az éj leple alatt látogatta meg Berki Krisztián sírját - kiderült, miért

Berki Mazsi halottak napja Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A médiaceleb özvegye megismerkedésük óta most először töltötte a mindenszenteket férje nélkül, aki idén májusban tragikus hirtelenséggel hunyt el.

Mazsit rengeteg kritika érte a közvélemény részéről, mivel sokan úgy vélték, nem gyászolja megfelelően Krisztiánt. A modell igyekszik nem törődni a rosszindulatú kritikákkal és inkább arra fókuszál, hogy kislánya, Emma Katerina a lehető legtöbb szeretetet és gondoskodást kapja tőle, illetve ő maga is helyrejöjjön lelkileg – ebben az a rejtélyes férfi is segíti, akivel röviddel férje halála után kezdett találkozgatni.

Berki Mazsi Forrás: TV2

Mazsi a halottak napját néhai párja emlékének szentelte: rendbe tette Krisztián sírját, és azt is elárulta követőinek, hogy miért nem fényes nappal indult a temetőbe.

"Pénteken és hétfőn este is jártam a temetőben. Az előbbinél kicsit rendbe tettem a sírt, mert hosszú idő után most először éreztem azt, hogy van elég erőm kimenni oda. Kövekkel és virágokkal díszítettem a sírt a két kezemmel, hogy azok, akik jönnek megemlékezni, méltóképpen tudják letenni a virágokat és a mécseseket. Sötétben mentem, hogy senki ne lásson, és csak magam lehessek. Hétfőn újra kilátogattam..." – olvasható az özvegy egynapos Instagram-történetében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.