Berki Krisztián édesanyja kiakadt Mazsira: "Egyszer sem volt a sírnál, de megtartja a fiam nevét"

Forrás: Berki Mazsi/Instagram -
vita konfliktus Berki Mazsi Berki Krisztián édesanyja családnév
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Mazsi a Dancing with the Stars műsorában jelentette ki, hogy megtartaja a Berki nevet, kislányával közösen ezt a családnevet fogják viselni. Berki Krisztián édesanyja azonban kiakadt emiatt.

"Megtartom a Berki nevet. Berki Renáta Mazsiként ismertek meg, és a kislányommal közösen ezt a családnevet viseljük" - mondta Mazsi a Dancing with the Stars első élő showja után a Borsnak, és azt sem tagadta, hogy újra rátalált a szerelem.

Berki Mazsi Forrás: Berki Mazsi/Instagram

A Blikk megkereste az elhunyt celeb édesanyját, mit szól ehhez a döntéshez. Júlia asszony azonban nem ért egyet:
"Őszintén nem értem. Nem kéne a Berki nevet megtartania Mazsinak, ha új ura van. Ezzel kapcsolatban csak beleolvastam néhány kommentbe, és én biztosan elszégyellném magam a helyében. Édesanyaként pedig nem is tudom szavakba önteni a fájdalmam. Nem szeretnék én már vele hadakozni és vitatkozni, kivan a szívem is, rosszul vagyok, ha erre gondolok. De azért az mégiscsak felháborító, hogy talán egyszer sem volt kinn a sírnál, és most arról beszél, hogy megtartja a fiam nevét!"

Krisztián édesanyjának az is nagyon fáj, hogy még mindig nincs síremléke a fiának. Erről is szeretne Mazsival egyeztetni:
"Nagyon fáj, hogy még mindig nincs síremléke Krisztiánnak. Halottak napja előtt megyek majd megint Budapestre, megnézem, mi a helyzet a fiam sírjánál, és próbálok majd egyeztetni Mazsival is a sírkőről. Mert az mégsem járja, hogy ne legyen a fiamnak szép a síremléke! Amikor Krisztián meghalt, kardoskodtam érte, hogy itt, Tatabányán temessük el, de a menyem akkor ragaszkodott Budapesthez. Csak azt tudnám, miért, amikor nem is nagyon jár ki, ha jól tudom."

Berki Krisztián édesanyja tv2

A nagymama a hétvégén is volt Budapesten, láthatta a kis Emmát is, de Mazsival nem találkozott, nagyon elfogalt. A bébiszitter vitte le a kislányt egy kis időre, hogy Júlia asszony láthassa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.