Elérkezett a Párbaj ideje a Dancing with the Stars színpadán: ők csapnak össze egymással ma este

Csobot Adél Iván Bence TV2 Kökény Attila Vavra Bence Dancing with the Stars Papp Dorci Ördög Nóra Somhegyi Krisztián tánc Riszaviadal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétről hétre versenybe szállnak, de most először párbajban csapnak össze. A Riszaviadalt szombat este 19.30-tól láthatják a nézők: mutatjuk, melyik párosok csapnak össze egymással!

A DWTS színpadán szombat este Kökény Attila Vavra Bencével fogja összemérni az erejét, a párosítást Ördög Nóri így kommentálta:

"Az Attila virtusa a Bencében is megjelent, benne azért rengeteg tűz van - a két énekes, aki táncos babérokra tör: szerintem nagyon sok van ebben a Riszaviadalban, tehát Kökény Attila Vavra Bencével fogja összemérni az erejét.

Csobot Adél Somhegyi Krisztiánnal fog riszálni. Ördög Nóra szerint ez a párosítás azért lesz izgalmas, mert két mosolygós szeretetgombóc áll majd ki egymás ellen. Ebből egyértelműen következik, hogy Papp Dorci Iván Bencével fog Párbajozni, a pontozás pedig a következőképp alakul:

"Pontozzuk majd az egyéni produkciókat, arra mindenki megkapja az adott pontot, és a Riszaviadalra is adunk majd pontokat, azt is hozzá fogjuk adni, úgyhogy sok-sok pont lesz, remélem, hogy ez még inkább széthúzza majd a mezőnyt (...)"

- tette hozzá Nóri, aki reméli, hogy hamarosan megtörik a jég, és valamelyik páros megkapja a várva várt 10 pontot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.