Ingyen takarítást vállalt ez a nő: most 1,35 millió követője van

Forrás: Courtesy Auri Katariina / SWNS/© Courtesy Auri Katariina / SWNS/Courtesy Auri Katariina / Swns -
hivatás követő takarítás ingyen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a nő annyira szeret takarítani, hogy feladta a munkáját, csak azért, hogy járja a világot, és ingyen kitakarítsa mások otthonát.

A 29 éves Auri Katariina 2021 nyarán mondott fel a munkahelyén egy takarítócégnél, ahol szervizmendezserként dolgozott. Innentől már semmi sem állhatott annak az útjába, hogy a szenvedélyének élhessen, miszerint ingyen takarítsa ki mások otthonát.

Pictured Auri Katariina. Forrás: Courtesy Auri Katariina / SWNS/© Courtesy Auri Katariina / SWNS/Courtesy Auri Katariina / Swns

Auri elmondása szerint a "mennyországban" van, amikor meglátogatja az embereket a világ minden tájáról, hogy segítsen nekik kitakarítani koszos vagy zsúfolt otthonaikat. Akkor talált rá a szenvedélyére, amikor egy gyászoló egyedülálló édesanyának segített rendbe tenni az otthonát.

Népszerű, takarítási tippekről szóló videóinak hála mára többen is szponzorálják, ami fedezi a költségeit, így továbbra sem kér egy fillért sem a szolgálataiért - írja a Mirror.

Pictured Auri Katariina. Forrás: Courtesy Auri Katariina / SWNS/© Courtesy Auri Katariina / SWNS/Courtesy Auri Katariina / Swns

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.