Húsz év után kereste fel vér szerinti szüleit az a fiatal nő, akit születésekor anyagi problémák miatt nevelőszülőkhoz adtak. 

Bár alapvetően érdekes hozzáállásra vall, hogy valaki úgy tervez gyereket, hogy nem kalkulálja be az ikerterhesség eshetőségét, az indianai Dawn Voris beleesett ebbe a hibába. Mikor 2000 júniusában kiderült, hogy nem csak egy babát hord a szíve alatt, kétségbeesett, mert tudta, férjével képtelenek lesznek eltartani két kicsit.

A kép illusztrációForrás: AFP/Picture-Alliance

Dawn végül szívszorító döntést hozott: másodikként világra jött gyermekét, Beckyt egy szimpatikus családra bízta, párjával, Clinttel pedig felnevelték Mikaylát. 2020 decemberében, amikor a lányok 19 évesek voltak, Becky a Birth Parent Finder nevű szervezeten keresztül megkereste biológiai családját. Úgy tűnt, rendezhetik soraikat, ám végül az örökbeadott lány meggondolta magát.

Úgy terveztem, rendezek nekik egy 20. születésnapi bulit. Már mindent megvettem, egy tortát is rendeltem, mely két puzzledarabot formázott a lányok kedvenc színeivel – kékkel és sárgával. Ám Becky hirtelen feltűnően távolságtartó lett. Nem válaszolt az üzeneteimre, a partira sem jött el, aztán nagy nehezen kiderítettem, hogy nem akar többé találkozni velünk – mondta lesújtva a The Sunnak Dawn, aki ugyan tiszteletben tartja lánya döntését, de továbbra is reménykedik abban, hogy egyszer majd újra egymásra találnak.