Hatalmas örömhír! Rebel Wilson édesanya lett, fotóval jelentette be kislánya érkezését

Forrás: Getty Images/2016 Getty Images/Pascal Le Segretain -
édesanya gyermeke született kisbaba Rebel Wilson béranya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 42 éves Rebel Wilson édesanyává vált. Royce nevű lányát béranya hozta világra.

A színésznő hétfő reggel osztotta meg Instagram-oldalán, hogy megszületett Royce nevű kislánya. Egy fotót posztolt az újszülöttről, valamint leírta, mennyire örül annak, hogy édesanya lett.

"Büszkén jelentem be első gyermekem, Royce Lilian születését, aki a múlt héten született béranya révén. Nem is tudom leírni azt a szeretetet, amit iránta érzek, ő egy csoda! Örökké hálás leszek mindenkinek, aki részt vett ebben (tudjátok, kik vagytok), ez évekig tartott... de különösen szeretném megköszönni a csodálatos béranyámnak, aki odaadással és gondoskodással adott életet neki. Köszönöm, hogy segítettél saját családot alapítani, ez egy csodás ajándék" - írta, majd hozzátette:

"Készen állok arra, hogy megadjam a kis Roycie-nak az elképzelhető összes szeretetet. Gyorsan tanulok... nagy tisztelet minden anyukának! Büszke vagyok, hogy a klubotok tagja lehetek."

Rebel Wilson az utóbbi hónapokban drasztikus fogyásával került a címlapokra. A molett komikaként megismert színésznőre rá sem ismernének most azok, akik nem követték figyelemmel az átalakulását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.