Szupermodellé fogyott a 100 kilós színésznő - Fotó

Forrás: FilmMagic/2020 Jeff Kravitz/Jeff Kravitz -
fotó fogyás fogyás utáni változás csodás fogyás Rebel Wilson fogyása Rebel Wilson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű komika az elmúlt két évben hatalmas változáson ment keresztül. Elhatározta, hogy megszabadul túlsúlyától és rákapott a fogyás ízére. Tavaly is csak úgy olvadtak le róla a kilók.

Rebel Wilson volt a vígjátékok duci főszereplője, aki megelégelte, hogy beskatulyázták ebbe a szerepbe. Két évvel ezelőtt elhatározta, hogy változtat az életén, és nem csak megszabadul a súlyfeleslegétől, de pályáján is új fejezetet nyit. Az átalakulását pedig tátott szájjal figyeli a nagyközönség.

Rebel Wilson két évvel ezelőtt, a fogyása előtt Forrás: FilmMagic/2020 Jeff Kravitz/Jeff Kravitz

Akárcsak Adele, Rebel Wilson is szupermodellé változott a fogyása után. A színésznő eddig összesen 35 kilótól szabadult meg és két év áldozatos munkájának eredményeként mára elérte álomalakját. Jelenleg 75-öt mutat a mérleg, és úgy megváltoztatta a fogyás az arcát, hogy szinte nem is hasonlít arra az emberre, aki pár évvel ezelőtt volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.