Lemond királyi kötelezettségeiről a norvég hercegnő: ezentúl a természetgyógyászatnak akar élni

Forrás: AFP/Lise Aserud -
természetgyógyász Márta Lujza Király norvég hercegnő lemond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő bejelentést tett Márta Lujza norvég hercegnő: lemond királyi kötelezettségéről, és a jövőben sámán vőlegényével együtt az alternatív gyógyászatnak fog élni.

V. Harald király döntése szerint Márta Lujza megtarthatja a címét, a hercegnő mégis úgy döntött, lemond királyi kötelezettségeiről. Márta Lujza és Durek Verett kapcsolata 2019 óta nyilvános, idén június óta pedig jegyben járnak.

A férfi 6. generációs sámánnak tartja magát, és tudományosan nem megalapozott gyógyászati gyakorlatokat népszerűsít. Úgy véli például, hogy a rák csak döntés kérdése, magáról pedig azt vallotta, hogy feltámadt a halálból, valamint a szeptember 11-i támadást is előre megjósolta már két évvel az események előtt -írja a Blikk.

Márta Lujza és Durek Verett kapcsolata 2019 óta nyilvános, idén június óta pedig jegyben járnak Forrás: AFP/Lise Aserud

A hercegnő vőlegénye úgy véli, ő egy félreértett zseni, és nehezményezi, hogy afroamerikai származása miatt rengeteg bántást kapott Norvégiában. Az eljegyzésük után azt kérték a kritizálóktól, hogy tartsák meg a véleményüket maguknak, ők ugyanis boldogok együtt.

Akárcsak a sámán, az 51 éves hercegné is az alternatív gyógyászat rajongója, már egy iskolát is alapított, amit azzal hirdet, hogy segít az embereknek kapcsolatba lépni az angyalaikkal. Nos, a jövőben Márta Lujza csak ezzel és a természetgyógyászattal szeretne foglalkozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.