Gáspár Evelin szerint esélyük sem volt megnyerni a Párharcot: ezért gondolja így

Forrás: TV2 -
Párharc (tévéműsor) Gáspár Evelin kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin és párja a végső megmérettetés előtt estek ki a Párharc című műsorból, de nem bánják: tudják, hogy nem lett volna esélyük nyerni.

A Párharc című műsor utóbbi adásaiban már hatalmas volt a feszültség, hiszen közelgett a nap, amikor kiderül, ki nyeri a versenyt. Gáspár Evelinnek és párjának már nincs esélye bizonyítani a végső megmérettetésben, ők ugyanis még azelőtt kiestek a versenyből. Nem bánják, hogy így alakult.

Varga Attila és Gáspár Evelin Forrás: TV2

"A végére már nagyon elfáradtunk, ezért számoltunk azzal, hogy kieshetünk. Egyáltalán nem voltunk emiatt szomorúak, mert tudtuk, hogy a képességeink miatt nem nyerhetjük meg a játékot. Jobb volt így távozni, nem a végső összecsapáson elbukni, egy hajszállra a győzelemtől" - mondta a Blikknek Evelin, akinek így is sikerült átlépnie a korlátain: mindig félt a mély víztől, mégis sikerült teljesítenie az utolsó feladatot. Elárulta, sok kritikát kap, de szerinte ők nyílt lapokkal játszottak.

"Rengeteg kritikát kapok a nézőktől is, de engem nem érdekel, ki mit gondol rólunk. Az adásokban látható, hogy a többiek ugyanígy játszottak, csak ők nem merték nyíltan vállalni. Sokszor elhangzott a versenytársainktól a tisztességes játék kifejezés, miközben a hátunk mögött ők is taktikáztak. Igen, mi is így tettünk, de ezt fel is vállaltuk" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.