Müller Péter: Nehéz szeretkezni olyannal, aki nem tud még igazán ölelni

Forrás: Shutterstock/O_Zinchenko -
Müller Péter magazin heti útravaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló Müller Pétertől.

Tudod, kedvesem, nehéz táncolni olyannal, aki nem tud jól. És nehéz szeretkezni olyannal, aki nem tud még igazán ölelni!

Amit meg kell tanulni, hogy úgy figyeljek rád, mint önmagamra, úgy élvezzem a kettősünket, hogy nekem is legyen jó, és neked is legyen jó. Attól jobb neked, ha átéled, hogy nekem milyen jó .A Te és az Én összetapad, és egyetlen boldogsággubanc lesz belőlünk. A legvadabb önzés, és a legalázatosabb önátadás simul itt egybe. A táncban is akkor repülünk, ha már nagyon együtt mozgunk: oda forgatlak, ahová vonzol, s oda vonzol, ahová éppen lépni vágyom. Egymás testében, lelkében olvasunk és fejtünk meg titkos érzéseket. Elfelejteni az egyedüllétet csak így lehet

A táncban is akkor repülünk, ha már nagyon együtt mozgunk Forrás: Shutterstock/O_Zinchenko

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.