Gisele Bündchen a jiu-jitsu oktatójával vigasztalódik válása után?

Forrás: Getty Images via AFP/2019 Getty Images/Kevin Winter -
Jiu-Jitsu Gisele Bündchen oktató válás Tom Brady
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Októberben derült ki, hogy tönkrement Gisele Bündchen és Tom Brady házassága. A modellt nemrég Costa Ricán látták vacsorázni egy jiu-jitsu oktatóval.

Alig néhány hete, hogy a brazil szupermodell és az NFL-sztár bejelentették, 13 év házasság után külön utakon folytatják, a feleség máris továbbléphetett.

Bündchent szombaton egy Costa Rica-i étteremben látták, ahol két gyermekével, Benjaminnal és Viviannal, valamint Joaquim Valente jiu-jitsu oktatóval falatozott éppen. Egy brazil bulvárlap szerint a páros randizott egymással, a Page Six információi szerint azonban ez csak üres pletyka.

Tom Brady, Gisele Bündchen Forrás: Getty Images via AFP/2019 Getty Images/Kevin Winter

Joaquim és két testvére az elmúlt másfél évben harcművészetet oktatott a modellnek és két gyermekének, most pedig azért utazott a családdal, hogy az utazás alatt se maradjanak el az edzések.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.