Jane Fonda késznek érzi magát a halálra: elfogadta az elkerülhetetlent

Forrás: WireImage/2016 Steve Granitz/Steve Granitz -
halál Jane Fonda készen áll
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeptember elején derült ki, hogy Non-Hodgkin limfómát diagnosztizáltak Jane Fondánál, ami a nyirokrendszer egy rosszindulatú daganata. A színésznő egy interjúban arról beszélt, tisztában van azzal, hogy az ő korában már több idő van a háta mögött, mint előtte.

A színésznő az Entertainment Tonightban beszélt arról, hogy készen áll a halálra. A 85 éves színésznő szerint reálisan kell gondolkodni, és épp ezért tudja, hogy - bár nem mintha el akarna menni - halála inkább előbb, mint utóbb fog bekövetkezni - írja az Independent.

Jane Fonda szeptemberben jelentette be, hogy beteg. A Non-Hodgkin limfóma (NHL) definíciója szerint több kórképet is magában foglal: az egyes típusok több szempontból is eltérnek egymástól.

Jane Fonda Forrás: WireImage/2016 Steve Granitz/Steve Granitz

Az úgynevezett agresszív Non-Hodgkin limfóma esetében 40-75 százalékban érhető el teljes gyógyulás. Fonda is azt írta szeptemberben, hogy egy nagyon jól kezelhető rák támadta meg a szervezetét, ezért szerencsésnek érzi magát.

Az interjúban továbbá az is kiderült, hogy a színésznő féléves kemoterápián fog átesni, amit azóta már elkezdett, és eddig jól reagál a szervezete a kezelésre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.