Leszámolt az alkohollal Peller Anna férje: korábban egy üveg bort is megivott esténként

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Dudás Miklós absztinencia alkohol Peller Anna húsmentes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lukács Miki már több mint egy hónapja nem fogyaszt alkoholt, és húst sem eszik. Eleinte volt benne sóvárgás, de mára rájött, mennyi pozitív hozadéka van az absztinenciának.

"Immáron ötödik hete, hogy nem fogyasztok alkoholt. Én ezt megspékeltem azzal, hogy nem ettem húst sem" – mesélte az Intsagram-oldalán Peller Anna férje. Hozzátette, hogy az volt a célja ezzel, hogy visszavegye a kontrollt bizonyos rossz szokásai felett.

Lukács Miki nem tagadja, előfordult, hogy kívánta az italt, de most már nem esik nehezére megtartóztatnia magát akkor sem, ha baráti találkozókon vesz részt.

"Sokkal pihentetőbb az alvás, könnyebben kelek fel, jobb a memóriám, és a bőröm is szebb lett, mert hidratáltabb attól, hogy nem iszom" – részletezte az alkoholmegvonás pozitív hozadékait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.