Tűszúrásokkal szépül Mérai Kata: így küzd a fiatalos megjelenésért

arckezelés Mérai Katalin fiatalság Ázsia Expressz Ázsia Express
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mérai Kata elárulta fiatalos megjelenése titkát, és egy pillanatig nem tagadja, hogy egy speciális szépészeti beavatkozással is küzd azért, hogy minél tovább fiatalos legyen a megjelenése.

Mérai Kata nem hisz a filterekben és abban, hogy az embernek meg kellene hazudtolnia a korát. Azt viszont nem tagadja, hogy ő is egy hiú nő, aki szeretné kihozni magából a maximumot. Kata most arról beszélt a Blikknek, milyen arckezelést vet be a fiatalság érdekében.

"A gravitáció ellen minden nő küzdeni akar, s még nem találkoztam olyan nővel, aki – ha lehetősége volt erre – ne próbált volna ki szépészeti beavatkozást"

– árulta el lapnak a színésznő, aki az Ázsia Expressz forgatása után keresett fel újra szakembert.

Türelmetlen típus vagyok, hiú, és 50 pluszos. Ezért az egyik kedvencem a bioszálas feszesítés. 5-7 perc az egész, aztán mehetek.

„Ez azt jelenti, hogy még mindig a saját arcom van a fejemen. Nem egy harminc évvel korábbi, mumifikálódott hasonmás szeretnék lenni, hanem egy ápolt, friss, ropogós ötvenes"

– írta a közösségi oldalán Kata, aki állítja, bár ijesztően néz ki a tűszúrásos kezelés, egyáltalán nem fáj.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.