Görgényi Fruzsina egyre jobban érzi magát a Farm VIP-ben: "Köszönöm Istenem!"

Forrás: TV2 Sajtószoba -
Görgényi Fruzsina Nyertes Zsuzsa Szabó András Csuti Farm VIP
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Görgényi Fruzsi hétfői hazugsága beárnyékolta a sárga csapaton belüli mindennapjait, és bár közös taktikaként vetették be a színészi alakítást, utólag a társai sem értettek egyet a történtekkel. Úgy tűnik azonban, hogy mostanra Fruzsi kezdi végre megtalálni a helyét a játékban. 

Görgényi Fruzsinára a hét elején megorroltak a pirosak, amiért átverte őket, így joggal félhetett attól, hogy a tagcserét követően nem fogadják jó szívvel a parasztházban.

Az aggodalma azonban már az első nap után elszállt. Úgy tűnik, most érkezett meg igazán a játékba.

Görgényi Fruzsina egyre jobban érzi magát a Farm VIP-ben: "Köszönöm Istenem!" Forrás: TV2 Sajtószoba

"Az, hogy egy tiszta ágyneműben alhattam, és nem éreztem full nyirkosnak magam reggel – köszönöm Istenem! Nagyon jól érzem itt magam és nem csak a ház miatt. Nem lehet messzemenő kijelentéseket tenni egy éjszaka után, de az ember nyilván érez valamit, amikor belép egy társaságba meg egy helyre, és nekem jó érzéseim vannak" - mesélte örömmel Fruzsi.

"Fruzsit látva, ő csillogott a boldogságtól, ragyogott, csilingelt a hangja. Ő nagyon hálás lehet, hogy Csuti felküldte. Fruzsinak tett ez a legjobbat" - mondta el a véleményét Nyertes Zsuzsa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.