Napi horoszkóp 2022. december 2.: a Rák segít valakin, a Skorpióra kedvező fordulat vár

Forrás: Thinkstock -
asztrológia ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szűz pénteken végre egy komoly elismerést zsebelhet be, ráadásul egy olyan embertől, akitől különösen jól esik.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Túl merészek a terveid. Te talán megszoktad a szédítő magasokat, de nem ártana, ha a biztonság kedvéért egy szakértővel is beszélnél. Az legalább abban a segítségedre lehet, hogy a megfelelő biztonsági köteleket megmutassa neked.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Kreatív kedvedben talál a mai nap. A munkatársaidat is te szórakoztatod, ezért aztán nagyon is élvezik a közelségedet. A pezsgés a szellemieknek is jót tesz: új ötletekkel, megoldásokkal rukkolhatsz elő. Másokat is megihletsz.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Jobban oda kellene figyelned a tervezésre! Jól teszed, ha a szokásosnál korábban indulsz el, és pontos időbeosztást készítesz, amit aztán be is tartasz. Egy váratlan találkozó még így is keresztülhúzhatja a számításaidat. Pedig most minden perc számít..

Forrás: Thinkstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ma semmiképp ne tagadd meg a segítséget attól, aki hozzád fordul. Ha nem is tudsz akkora összeget adni, mint amennyit kér, vagy más módon érzed korlátozva magad, élből ne mondj nemet. Nem fogod megbánni!

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Attól félsz, hogy unalmas lesz a mai napod. Ám a végén annyira felpörögnek az események, hogy talán még te sem vagy elég harcedzett ahhoz, hogy azt követni tudd. Legyél mégis résen, mert sok jóra számíthatsz, vedd észre!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A teljesítményedet ma végre megjutalmazza az, akinek te a leginkább meg akarsz felelni. Nem is biztos, hogy a közvetlen főnököd, de egy magasabb beosztású személy. Ez pedig, ha ügyesen forgatod a szót, még javadra lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.