Így van most Révész Sándor: először jelent meg nyilvánosan a sztrókja után

Piramis Révész Sándor sztrók állapot énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Révész Sándor márciusban sztrókot kapott és kórházba került, de mára megerősödött annyira, hogy visszatérhessen a közönséghez.

Március óta mindenki azért szurkolt, hogy az énekes felépüljön, és a Piramis frontembere is mindent megtett annak érdekében, hogy újra teljes életet élhessen. Szerencsére egyre jobban van, és nemrég újra mikrofon mögé állhatott, most pedig már nyilvánosan is megjelenhetett.

"A tegnapi Rockmúzeumbéli Piramis klub-est volt az első nyilvános rendezvény a márciusban velem történtek óta, melyre a meghívást – Rausch Tamástól és Szilvási Tamástól – elfogadtam. Nagy Gábor képei az est során a zenebarátok sokaságával együtt átélt, nagyon emlékezetes pillanatokat dokumentálják, az önfeledt nevetéstől a könnyekig ható elérzékenyülésig. Köszönet a szervezőknek és Mindenkinek, aki a jelenlétével megtisztelt!" – mesélte a legenda a Facebook-oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.