Újra mikrofon mögé állhatott a sztrókon átesett Révész Sándor

Forrás: Baksics Levente -
Piramis Révész Sándor sztrók
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Májusban érkezett a hír, hogy Révész Sándor sztrókot kapott. Akkor mindenki szurkolt az énekes felépüléséért, és a Piramis frontembere is mindent megtesz annak érdekében, hogy újra teljes életet élhessen. Szerencsére egyre jobban van, most újra mikrofon mögé állhatott.

A Vodafone legújabb karácsonyi reklámjában énekelhette el Révész Sándor az Ajándék című számot. Megtiszteltetés volt számára, hogy felkérték, boldog volt, hogy azt csinálhatja, amit a legjobban szeret. Egyetlen kikötése volt, hogy Menyhárt Jánossal, a kiváló gitárossal dolgozhasson.

Révész Sándor újra mikrofon mögé állhatott Forrás: Baksics Levente


"Az élet talán leghosszabb és legnehezebb türelemjátékának vagyok a részese. De örömmel mondhatom, jól állok ebben a játékban. Sportnyelven szólva, fej fej mellett haladunk a betegséggel. Legyőzöm, túl leszek rajta, ez nem is kérdés. A gyógyulásomban fontos állomás volt ez az együttműködés, óriási örömmel éltem meg, hogy újra stúdióban lehettem és dolgozhattam. A lelkiállapotom, a hangulatom jó, szinte tökéletes. De arra a kérdésre nem tudnék válaszolni, mikor állhatok legközelebb színpadra, mikor találkozhatok újra a közönséggel. Ami rajtam múlik, amit én megtehetek, azt mind meg is teszem azért, hogy újra egészségesnek vallhassam magam"
- mondta a zenész a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.