Véget ért a Sztárban sztár leszek! idei évada: ez a versenyző lett a győztes

győztes TV2 Kökény Dani Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este véget ért a Sztárban sztár leszek! harmadik évada. A döntőben Yulaysi Miranda, Kaly Roland és Kökény Dani között dőlt el, hogy ki nyeri meg a versenyt. Elsőként a kubai származású énekesnő, Yulaysi Miranda távozott a műsorból. Végül a legtöbb szavazatot a nézőktől Kökény Dani kapta, így ő nyerte el Magyarország legsokoldalúbb előadója címet és az ezzel járó 10 millió forintos pénznyereményt.

Kökény Dani könnyes szemmel mondott köszönetet azoknak, akik rá szavaztak a Sztárban sztár leszek! harmadik évadában.

"Amikor ide megérkeztem, eléggé sok gátlással küzdő srác voltam igazából, aki nagyon sok fájdalmat élt át az élete alatt. Ha valaki érzi magában a tehetséget, akkor mindenképpen jelentkezzen ebbe a műsorba, mert ez nagyon sokat tud adni. Nekem igazából megváltoztatta az életemet"

– magyarázta a fiatal győztes Nagy Rékának, majd hozzátette, hogy nagyon büszke magára, amiért 17 évesen így sikerült helytállnia a versenyben.

Véget ért a Sztárban sztár leszek! idei évada: Kökény Dani lett a győztes Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Úgy próbáltam helytállni a műsorban, hogy énektanárnál nem jártam és magamat képeztem otthon. Erre vagyok igazából a legbüszkébb. Tisztában vagyok azzal, hogy ebben a műsorban nem én voltam a legképzettebb énekes, és ezzel most is tisztában vagyok, viszont úgy érzem, hogy 17 évesen én a többiekhez képest ugyanannyi energiát fektettem be, és soha nem másokhoz próbáltam magam hasonlítani, hanem a tegnapi önmagamhoz és ez vitt igazából előre" – mondta Dani, aki azt is elárulta, hogyan látja magát egy év múlva.

"Elértem azt, amit egy év alatt el tudnék érni a kemény munkával. A műsor után nem hagyom abba a munkát, írom továbbra is dalokat. Ez az egész egy nagy motiváció. (...) Lehet, hogy már egy albummal bővebb lesz a repertoárom egy év múlva."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.