Múlt héten másodfokon is bűnösnek találták Galambos Lajost, ráadásul a büntetését is súlyosbítottták, 2 év 10 hónapról 3 év 6 hónapra. Ám Lajcsi nem adja fel. 

Lajcsi tudja, hogy sokan, sokmindent beszélnek a háta mögött, ahogy azzal is tisztában van, hogy az elmúlt 7 év kálváriája a barátokat is elsodorta mellőle, egy emberen kívül senki nem érdeklődik a hogyléte felől. 

Galambos LajosForrás: Metropol

A karácsony közeledtével a Blikknek arról beszélt, hogyan tölti majd az ünnepeket

"A karácsony, akár akarjuk, akár nem, eljön. Mindig nyugodtan és békével a lelkemben szoktam készülődni erre az ünnepre, és nem lesz ez másképp idén sem. Volt már rosszabb karácsonyom is, mint a mostani és minden bizonnyal lesz még jobb is" - mondta el, és azt is hozzátette, hogy Szenteste, mint mindig, gyónni fog. 

"Huszonnegyedikén elmegyünk a templomba, ahogy mindig is szoktunk,  ez az állandó program ilyenkor. Természetesen fogok gyónni is, de nincs több bűnöm, mint amiket általában meg szoktam gyónni. Elárulom, hogy a Mátyás templomba szoktam járni misére is, mert sokkal kevesebben ismernek fel, szinte csak turisták vannak ott. Ott sokkal diszkrétebb, meghittebb a gyónás is. Mert bevallom: mindig van mit meggyónnom..." - magyarázta a zenész, aki a kéretlen tanácsok ellenére sem szándékozik elhagyni az országot, hisz saját ártatlanságában, amit be is akar bizonyítani. 

"Az elmúlt időszakban mindenhol a bűnösségemet lebegtették, éppen ezért ezt a megbecsülést vissza akarom és vissza is fogom szerezni! Bebizonyítom, hogy nem voltam érdemtelen mindarra, amit a közönségemtől kaptam" - ígéri Galambos Lajos.