Galambos Lajos nem menekül külföldre, de Szenteste meggyónja a bűneit

Forrás: -- -
karácsony szenteste Galambos Lajos áramlopás gyónás Lagzi Lajcsi ítélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt héten másodfokon is bűnösnek találták Galambos Lajost, ráadásul a büntetését is súlyosbítottták, 2 év 10 hónapról 3 év 6 hónapra. Ám Lajcsi nem adja fel. 

Lajcsi tudja, hogy sokan, sokmindent beszélnek a háta mögött, ahogy azzal is tisztában van, hogy az elmúlt 7 év kálváriája a barátokat is elsodorta mellőle, egy emberen kívül senki nem érdeklődik a hogyléte felől.

Galambos Lajos Forrás: Metropol

A karácsony közeledtével a Blikknek arról beszélt, hogyan tölti majd az ünnepeket:

"A karácsony, akár akarjuk, akár nem, eljön. Mindig nyugodtan és békével a lelkemben szoktam készülődni erre az ünnepre, és nem lesz ez másképp idén sem. Volt már rosszabb karácsonyom is, mint a mostani és minden bizonnyal lesz még jobb is" - mondta el, és azt is hozzátette, hogy Szenteste, mint mindig, gyónni fog.

"Huszonnegyedikén elmegyünk a templomba, ahogy mindig is szoktunk, ez az állandó program ilyenkor. Természetesen fogok gyónni is, de nincs több bűnöm, mint amiket általában meg szoktam gyónni. Elárulom, hogy a Mátyás templomba szoktam járni misére is, mert sokkal kevesebben ismernek fel, szinte csak turisták vannak ott. Ott sokkal diszkrétebb, meghittebb a gyónás is. Mert bevallom: mindig van mit meggyónnom..." - magyarázta a zenész, aki a kéretlen tanácsok ellenére sem szándékozik elhagyni az országot, hisz saját ártatlanságában, amit be is akar bizonyítani.

"Az elmúlt időszakban mindenhol a bűnösségemet lebegtették, éppen ezért ezt a megbecsülést vissza akarom és vissza is fogom szerezni! Bebizonyítom, hogy nem voltam érdemtelen mindarra, amit a közönségemtől kaptam" - ígéri Galambos Lajos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.