Lékai-Kiss Ramóna Rácz Jenő segítségével valósította meg születésnapi vágyait

ünneplés Lékai-Kiss Ramóna Rácz Jenő vágy születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lékai-Kiss Ramóna két hete ünnepelte a 38. születésnapját, és bár az ünneplést beárnyékolta egy betegség, végül meglepte magát, és ellátogatott Rácz Jenő éttermébe.

A műsorvezető december 2-án ünnepelte a 38. születésnapját, viszont a hagyományos születésnapi hetét nem tudta megtartani a betegség miatt. Ám végül Jenő segítségével mégis megvalósulhatott egy régi vágya.

"Minden évben a szülinapom hetét elnevezem szülihétnek, amikor csak olyan emberekkel és programokkal veszem körbe magam, akik és amik igazán feltöltenek. Na, ez idén elmaradt, mert közbeszólt egy ovis vírus, és ledöntötte a családot a lábáról. A szülinapomat viszont egészségesen és nagyon boldogan töltöttem! Napközben Noéval, este Mátéval" – mesélte Rami.

"Régi vágyam volt kipróbálni a Rumour éttermet, és ez egy tökéletes alkalom volt, hogy megajándékozzam magam! Csodás ételek, csodás vendégszeretet! Köszönjük, Rácz Jenő és gratulálunk!" - írta az alkalomról készült poszt mellé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.