Kulcsár Edina és G.w.M a piacon veszik a márkás ruháikat? Itt az igazság

Gucci G.w.M hamisítvány Kulcsár Edina márkás ruha vádak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina nemrég azzal háborította fel az embereket, hogy megmutatta, milyen luxusjárgányt kapott G.w.M-től ajándékba. Azonban hiába az ordító luxus, mégis meggyanúsították a szerelmeseket, hogy a piacról veszik a márkás ruhákat.

A párosról nemrég az a pletyka kezdett terjedni, hogy a józsefvárosi piacon szerzik be a hamis Gucci ruhákat, Edina azonban sietett megnyugtatni az embereket, és elárulta az igazságot:

Kulcsár Edina, G.w.M Forrás: G.w.M/Instagram

"Hogy eloszlassam ezt a kételyt, miszerint kamuk a cuccaink, blokkokat kellene mutatnom? Imádom, hogy emberek képesek ilyenekkel foglalkozni..." - idézi Edina korábbi Instagram-történetét a Blikk. Hozzátette, most úgy él, ahogy neki kényelmes, csak magára és a közvetlen környezetére figyel.

Bár azt elmondta, hogy szereti megosztani, ha valamilyen kedves ajándékot kap, de sem most, sem a jövőben nem kíván kérkedni azzal, amije van, hiszen ez nagyon távol áll tőle, és elmondása szerint ő értéket próbál képviselni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.