Erre vágyik az esküvőjén Kulcsár Edina

Forrás: Kulcsár Edina/Instagram -
esküvő G.w.M Kulcsár Edina nagymamája Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karácsony előtt tette közzé Kulcsár Edina és párja, G.w.M, hogy eljegyezték egymást. A várandós szépségkirálynő a gyűrűjét is megmutatta, néhány nappal később pedig új daluk is megjelent. Most Instagram-storyjában egy követői kérdésre válaszolt: elárulta, mi az egyik legnagyobb vágya az egybekelésük napjával kapcsolatban. 

"Én és a mamám! Hogy hogy jön ez ide? Úgy, hogy az egész esküvővel kapcsolatban csak az a vágyam, hogy ő még ott lehessen! Sőt, ne csak szimplán ott legyen, hanem erős, egészséges és boldog legyen az esküvőn. Nagyon-nagyon sokat jelent nekem ő, így fontos, hogy együtt éljük meg ezt a szép napot! 92 éves lesz és tudom, legalábbis remélem, hogy még bőven van időnk együtt, de azért miatta jobb lenne minél hamarabb, hogy még táncolni is tudjunk együtt. Templomi esküvőt szeretnék, hogy Isten színe előtt esküdhessünk meg, ahol az összes számunkra fontos ember jelen van és, hogy velük együtt ünnepelhessünk! Hogy kicsi vagy nagy, normál vagy fényűző, az teljesen mindegy. Ha 30-50-n lennénk és egy sátorban pizzát ennénk, akkor is ugyanolyan boldogan élném meg, mintha világraszóló esküvőnk lenne" - szúrta ki a válaszát a Bors.

Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.