Ezért nem mutatja be új kedvesét a gyerekeinek Csuti

Csuti Csuti barátnője
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz éven van túl Csuti. Az üzletembernek a házassága véget ért, majd mindkét nagymamáját elveszítette, bár azóta több kapcsolata is volt, azok is zátonyra futottak, most pedig egy fiatal lánnyal alakul köztük valami. 

"Még nem mutatom be új kedvesem a gyerekeimnek. Szeretnék eljutni a kapcsolatnak olyan fázisába, amikor már biztosak az érzelmeink. Nagy útkeresés volt ez az év, talán én is egy kicsit óvatosabb lettem" - mesélte Csuti a Borsnak, és azt is elárulta, mit vár az élettől.

Forrás: Csuti/Instagram

"Már nem vágyom extrém dolgokra, hiszen ugrottam már ki repülőből, bungee-jumpingoltam is, ugyan úsznék még cápákkal szívesen, de már nem olyan fontosak ezek a dolgok.

Én csak annyit szeretnék, hogy ne veszítsek el több számomra fontos embert, és annyi minőségi időt tölthessek a gyermekeimmel, amennyit csak lehet!" - nyilatkozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.