Több mint hetven szerető küzd az elhunyt magyar özvegy hetven milliárdos örökségéért

örökség örökösödés Gál Anna Alexander Thynn vagyon szerető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óriási botrány kerekedett a milliárdos Alexander Thynn miatt: magyar özvegye tavalyi halála óta mintegy 74 szerető követeli a férfi örökségét.

A magyar származású Gál Anna a brit főnemes Alexander Thynn felesége volt 51 éven át. A márki neje mellett 74 szeretőt tartott angliai birtokán - írja a Bors.

Thynn 2020-ban hunyt el, koronavírus következtében, halála után 157 millió fontos - azaz 70 milliárd forintos - vagyonát, szafari parkját, kastélyát és birtokait törvényes feleségére, Annára, valamint lányára, Lenkára és a fiára, Ceawlin-re hagyta.

Az özvegy Anna tavaly ősszel hunyt el, a végrendeletből kihagyott szeretők (összesen 74-en) pedig vérszemet kaphattak, köztük Amanda Doyle is, aki nemrég beperelte a birtokot. Amanda azt állítja, 21 éven át, egészen a férfi haláláig anyagilag függött Alexandertől.

2004-ben költözött a tízezer hektáros longleati birtok egyik nyaralójába, ezért reméli, hogy az 1975-ös öröklési törvény családra és eltartottakra vonatkozó rendelkezése segíteni fog az ügyében. A törvény ugyanis kimondja, hogy azok, akik anyagilag függtek az elhunyttól, pénzügyi ellátást igényelhetnek.

- mondta Amanda, aki a főnemes halála óta úgy véli, ő minden szerető felett áll.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.