G.w.M-nek nem jött be a randipartnere, ezért elhajtott az autójával - videó

G.w.M Kulcsár Edina randi Varga Márk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
G.w.M szíve már csak Kulcsár Edináért dobog, azonban a rapper most felelevenítette egy korábbi randiélményét.

A rapper lesz a mai sztárvendég a Szerencsekerék legújabb részében, ahol egy nem mindennapi történetről rántotta le a leplet. Kiderült, hogy az egyik randiján a kiszemelt hölgy nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, így egy váratlan pillanatban G.w.M faképnél hagyta őt.

"Volt egy olyan szituáció, hogy mikor már a hölgy beült a jobb egyre, már akkor tudtam, hogy ez nem az lesz... Nem tudtam szebbet, jobbat, Isten bocsássa meg, ezért megkértem, hogy nézze meg a féklámpát, hogy ég-e?! Nagyon nagy gázadás lett a vége. Azóta pedig nem tudom, hogy mi történt" – árulta el.

A rapper néhány hónapja az Instagramján még arról posztolt, hogyha a nők tudnának sakkozni, nem kevernék össze a királyt a paraszttal. A mostani történet azonban egészen új megvilágításba hozta ezt az akkori bejegyzést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.