Köteg húszezres társaságában osztja az észt a nőkről G.w.M. - Őt és kulcsár Edinát is leoltották

pszichológus paraszt sakk bölcselet király okoskodás G.w.M Kulcsár Edina Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
G.w.M. szereti megosztani a gondolatait az emberekkel, ezútal a nőket vette célba. Szerinte az a baj, hogy nem tudnak sakkozni.

Ha ugyanis tudnának, nem kevernék össze a királyt a paraszttal. Eme bölcsességét az Instagramon osztotta meg egy fotó kíséretében, melyen egy rakás húszezres társaságában látható.

Forrás: G.w.M

Posztjával nem aratott osztatlan sikert, Kulcsár Edinán kívül nem sok mindenkinek jött be az okoskodása. Követői egyenesen leoltották a rappert, de a pozitívan kommentelő párját is, akinek azt írták: "Te megtanultál sakkozni.. Párodnak még gyakorolni kell.. "

A kommentelők szerint G.w.M. nyilvánvalóan nem ismeri a játékszabályokat: "Ha a futó, a bástya és a királynő mattot ad, vagy csak a királynő és a bástya ad mattot, oda kerül a király is, ahová a paraszt! A király is csak annyit léphet, amennyit a paraszt." Erre válaszolta egy másik követő, hogy "Jó, azért ne gondold, hogy ő tud sakkozni, csak ezt az idézetet dobta ki a Google."

Még az ismert pszichológus, Kozma-Vízkeleti Dániel is úgy érezte, reagálnia kell a posztra, hozzászólásában azt írta: "Szerintem ez esetben csekély az összekeverés esélye."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.