G.w.M. szereti megosztani a gondolatait az emberekkel, ezútal a nőket vette célba. Szerinte az a baj, hogy nem tudnak sakkozni.

Ha ugyanis tudnának, nem kevernék össze a királyt a paraszttal. Eme bölcsességét az Instagramon osztotta meg egy fotó kíséretében, melyen egy rakás húszezres társaságában látható. 

Forrás: G.w.M

Posztjával nem aratott osztatlan sikert, Kulcsár Edinán kívül nem sok mindenkinek jött be az okoskodása. Követői egyenesen leoltották a rappert, de a pozitívan kommentelő párját is, akinek azt írták: "Te megtanultál sakkozni.. Párodnak még gyakorolni kell.. "

A kommentelők szerint G.w.M. nyilvánvalóan nem ismeri a játékszabályokat: "Ha a futó, a bástya és a királynő mattot ad, vagy csak a királynő és a bástya ad mattot, oda kerül a király is, ahová a paraszt! A király is csak annyit léphet, amennyit a paraszt." Erre válaszolta egy másik követő, hogy "Jó, azért ne gondold, hogy ő tud sakkozni, csak ezt az idézetet dobta ki a Google."

Még az ismert pszichológus, Kozma-Vízkeleti Dániel is úgy érezte, reagálnia kell a posztra, hozzászólásában azt írta: "Szerintem ez esetben csekély az összekeverés esélye."