"Egy igazi szorgalmas, jó embert ismertem meg benne" - Keresztes Ildikót sokkolta Stone halála

Forrás: Kovács László Stone -
X-Faktor Kovács László Stone gyász Keresztes Ildikó Stone Stone (X-Faktor)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kovács László Stone a 2012-es X-Faktorban lett ismert, ahol Keresztes Ildikó mentoráltjaként a tehetségkutató nagy felfedezettje volt, ám a műsor után nem igazán sikerült betörnie az élvonalba. 

Stone, aki az éneklés helyett inkább rajzolt és verseket írt, megjárta Vietnámot és Ausztráliát is, négy szívinfarktust élt túl, ám egy hete agyvérzést kapott, a kórházban lélegeztetőgépre került, s bár orvosai az intenzív osztályon mindent megtettek, hogy túlélje, az életét nem sikerült megmenteniük. Kovács László Stone 62 éves volt.

Kovács László Stone Forrás: Kovács László Stone

A story.hu megkereste az éppen külföldön tartózkodó egykori mentorát, Keresztes Ildikót, aki a hír hallattán megdöbbent. Mint mondta, nem találkoztak napi szinten, de barátok voltak, Szegeden többször járt egykori felfedezettje családjánál:

„Egy igazi szorgalmas, jó embert ismertem meg benne. Őszinte részvétem a feleségének és az egész családjának. Elfogytak a szavak..." - reagált az énekesnő a halálhírre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.