Felesége mentette meg Hevesi Tamást: veszélybe került az énekes

Hevesi Kriszta Thaiföld kígyó Hevesi Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hevesi Tamás és felesége, Hevesi Kriszta pszichológus rendszeresen utaznak Thaiföldre. Az idei nyaralás azonban más volt, mint a többi, váratlan helyzettel szembesültek.

Hevesi Tamás éppen napozott, amikor a felesége észrevette, hogy egy kígyó tart az énekes felé. Kriszta figyelmeztette férjét, annyit mondott: "Úristen, ne mozdulj!" Erre Tamás azonnal felugrott, így a kígyó már nem érhette el.

Krisztát is meggyűlt a baja az állatokkal, közösségi oldalán mesélte el, hogy a nyaraláson megharapta egy hal és megcsípte egy darázs. Ennek ellenére a házaspár imádja Thaiföldet, a Mokkában azt is elárulták, miért:
"Nagyon sokadszorra mentünk. Van ez a kis szigetecske, amit felfedeztünk nagyon régen, már harmadszor voltunk itt. Imádjuk Thaiföldet abból a szempontból, hogy minden egyszerre ott van: az éghajlata zseniális, az ételek elképesztőek, a táj zseniális. Tehát mi más kell egy nyaraláshoz őszintén?"




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.